Camping Polderflora

Camping Polderflora is een leuke gezellige minicamping te Alphen a/d Rijn. Op de camping worden verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Wij helpen met het groenonderhoud op het terrein zoals het snoeien van heggen, het planten van bomen, we maaien het gras, we bosmaaien de kanten.

Wij hebben in de zomer van 2014 een moes- en bloementuin aangelegd en daar zijn wij trots op! Hier verbouwen wij biologische groenten en fruit. De campinggasten zijn vaak blij met deze groenten. Zij kunnen ook bloemen knippen voor in de vaas. Ook deelnemers van 'Adfund' nemen de groenten en bloemen graag mee naar huis voor consumptie. Naast het spitten en bemesten leggen we jaarlijks in de winter in onze moestuin op de paden nieuwe houtsnippers. 

Verder verzorgen wij op de camping de dieren zoals: geiten, schapen, kippen, konijnen en het hangbuikzwijn. Een aantal deelnemers houden zich hier ook bezig met diverse houtbewerking en kluswerkzaamheden. In de hooiberg is een bar aanwezig die door een medewerker en deelnemers van 'Adfund' gebouwd is. In het kampeerseizoen is het terras voor de hooiberg geopend en er is koffie/thee met wat lekkers te verkrijgen voor de campinggasten. Wij werken ook door als het kampeerseizoen afgelopen is. Buiten het seizoen zijn er veel snoeiwerkzaamheden en verfklussen. Daarnaast werken we samen met de campingeigenaar aan grote opknapwerkzaamheden.

Meer werklocaties